torsdag den 25. august 2011

SÅ dårlig er han altså ikke.

Er der ting der går mig på, så er det folk der er hurtige på aftrækkeren når der skal findes syndebukke, og elendige spillere. Generelt er det sådan i fodboldverden at diverse medier, slår hårdt ned på spillere, men jeg synes personligt at man er for hård ved Christian Poulsen

Ikke "for hård" på den måde at man har kritiseret ham efter en masse kampe de sidste år, men mere at man ikke ser mere nuanceret på det. Folk får det jo nærmest til at lyde som om at han er en serie 2 spiller, som aldrig har sat en fod rigtig, og det lyder som om at både medier, og fans nærmest kræver ham lynchet, hvis han ikke indstiller karrieren.

Ja indrømmet, han er heller ikke min favorit spiller. Han har et par gode år igen, og har fået et par ordentlige hak i sin form, og selvtillid, hvilket nok gør at han kunne være bedre.

Dog synes jeg slet ikke han er så dårlig som alle andre gør ham til. Han har bare lavet to elendige klubskifter, der har givet ham et plettet ry, og ødelagt hans form. Det er trods alt almindelig kendt at fodboldsspillere uden nogen former for kampform, har svært ved at levere på topniveau, og selvfølgelig fortjener Christian Poulsen den kritik han har modtaget i løbet af de sidste år. For han har været dårlig på landsholdet, og han har ikke været god som marginalspiller, hverken i Juventus eller Liverpool.

Det er Christian Poulsens egen skyld, at han ikke har fået spilletid. Det har været dumme klubskifter set på det sportslige. Han er ikke i toppen af defensive midtbanespillere i Europa, og derfor kan han ikke forvente spilletid i topklubber som Juventus, og Liverpool.

Jeg beundrer at han ikke giver op, men helt ærlig. Han har skulle finde sig en klub på et lavere niveau lige siden han besluttede sig at skifte fra Juventus. Det vigtigste i den alder er trods alt spilletid, for at kunne forlænge sin karriere på topplan med et par år. Det er trods alt ikke nogen skam at spille for hold lige under toppen i PL, eller Bundesligaen. Niveauet der er stadig højt, han ville stadig få en god løn, og så ville han kunne gøre det han er bedst til. Nemlig at spille fodbold.

Skal vi se det fra Christian Poulsens side, så kan man godt forstå ham alligevel, for hvor mange siger  nej når Juventus eller Liverpool ringer, og siger de godt vil skrive kontrakt med en? Det er selvfølgelig utrolig svært, især fordi at penge også betyder en del, og de klubber kan med garanti tilbyde mere end klubber som Leverkusen, HSV, Aston Villa, Stoke osv (ikke at alle klubber har budt på ham, bare eksempler).

Jeg synes bare man skal passe på med at dømme ham ude, og sige han er færdig. Christian Poulsen i Sevilla, og Schalke var klasse, og på både det Schalke mandskab, og Sevilla mandskab var han en af de bedste, og mest stabile spillere.

Han er ikke hurtig, han er ikke nogen flashy fodboldspiller, med 40 meters pasninger, og flotte scoringer, men han er stadig et utrolig godt bindeled mellem forsvar, og angreb. Han er en midtbanemotor, og en der tager ansvar, og jeg tror ærlig talt ikke der er mange der er ligeså god som ham til at mandsopdække en spiller. Derfor er det vigtigt for landsholdet at han snart finder sig en klub, så han kan få noget selvtillid, og atter kandidere til Morten Olsens trup.

Pointen er, at der er trods alt logik bag at han har performet så utrolig dårligt på landsholdet som han har de seneste år. For det har han, det er der ingen tvivl om. Jeg glæder mig til at se ham i en ny klub, som kan give ham fast spilletid, fordi lige pt. Har vi absolut ingen der kan gøre det job, som han gjorde for landsholdet når han var bedst.

Jeg har i hvert fald stor tiltro til at hvis han vælger en klub i Bundesligaen, eller i PL der giver ham spilletid, så vil han også finde tilbage på et niveau der vil gøre at han igen er en vigtig brik på både klub, og landshold.

1 kommentar:

  1. Håber virkelig, at det lykkes ham at få kickstartet sin karriere i Evian. Du har ret i at alt den hetz, der har været imod ham er en anelse i overkanten, men kan ikke se plads til ham på vores landshold, da Kvist og Zimling i den grad leverer varen - både på landsholdet og på klubplan.

    SvarSlet