torsdag den 16. juni 2011

Top 10: Hotteste transferemner. Part 2.

Anden del af bloggen, omhandlende nogle af de mest omtalte navne i fodboldens verden i den kommende tid. For mere information omkring hvordan jeg har lavet min personlige rangering, læs første del af bloggen som du finder her.

Nr. 5: Scott Parker 

Anslået pris: £5-10 Mio
Nuværende klub: West Ham
Position: Midtbane
Salgs sandsynlighed: 5/5

I manges øjne burde han have fået overrakt trofæet for årets spiller i Premier League, men det gik som bekendt til Gareth Bale. Derfor er det heller ikke overraskende at han er en ombejlet mand, og der er ikke mange PL klubber, hvor Scott Parker ikke ville være fast mand. 

Han har angiveligt fået grønt lys til at forlade klubben, og regner heller ikke selv med at han bliver og spiller med i den næstbedste række næste sæson.

Forrest i køen er Tottenham, og det er ingen hemmelighed at Harry Redknapp virkelig gerne ser Scott Parker på White Hart Lane hurtigst muligt. Jeg vil gå ud fra at når prisen er så lav som den er, så vil flere klubber også vise interesse i Scott Parker, og angiveligt skulle Arsenal især også være interesserede i den snart 31 årige englænder.


Mit bud hvor han spiller efter sommerferien: Tottenham

Nr. 4: Gervinho

Anslået pris: £10 Mio
Nuværende klub: Lille
Position:  Wing/Angriber
Salgs sandsynlighed: 5/5

Et af de hotteste transferobjekter denne sommer. Hans pris skulle angiveligt være omkring £10 mio pga. han har kontraktudløb næste år, og har afvist at forhandle med Lille, da han gerne vil væk. Stortset alle Europas topklubber er efter ham. City, Arsenal, Liverpool, Newcastle, PSG, og Bayern München bl.a.

Var en af de helt store spillere for Lille i deres netop overståede mesterskabssæson, og lavede 14 ligamål. Derfor er den store interesse heller ikke nogen overraskelse, og en ting er sikkert. Uanset hvilken klub der får Gervinho, så har man gjort et af årets kup.

Mit bud hvor han spiller efter sommerferien: Man City

Nr 3. Bojan Krkic

Anslået pris: Ukendt
Nuværende klub: Barcelona
Position:  Angriber
Salgs sandsynlighed: 4/5

For få år siden blev han udråbt som den næste helt store spanske stjerne, og nu er han en del af overskudslageret i Barcelona. Ikke at det siger så meget om hans klasse, da det ikke er nogen skam at stå i skyggen af Pedro, David Villa, og Messi.

Derfor er der også umådeligt mange klubber der vil have den unge Spanier. Liverpool, Arsenal, Tottenham, Manchester United, og Roma er blot nogle af klubberne der angiveligt skulle være interesserede. Dog er det heller ikke usandsynligt at Barcelona vil bruge Bojan, som en del af en handel i nogle af deres sommerindkøb, hvilket vil gøre listen af bejlere endnu længere.

Der er dog intet der er sikkert, for selvom der er mange klubber der har følehornene fremme, er der ingen officielle udmeldinger fra hverken Bojan, eller Barcelona omkring hans fremtid, så det er slet ikke utænkeligt at Barcelona har planer med ham i den kommende sæson.

Mit bud hvor han spiller i den kommende sæson. Barcelona

Nr 2. Eden Hazard

Anslået pris: Ukendt
Nuværende klub: Lille
Position:  Wing
Salgs sandsynlighed: 3/5

Med udsigt til et Gervinho salg, er Lille ikke meget for at opgive deres største stjerne. Derfor er det heller ikke til at sige hvor meget Lille angiveligt vil forlange for den unge belgier, der er på alles læber, efter en fabelagtig sæson i Frankrig. En ting er dog sikkert, det er kun klubber med den helt store tegnebog der vil spørge om lov, for han bliver ikke sluppet billigt.

Der er vel ikke en af Europas topklubber der ikke på et tidspunkt det seneste halve år har kædet sammen med Hazard, så får han lov til at skifte er der frit valg på øverste hylde. Spørgsmålet er så bare om der er nogen der er villige til at betale en pris der må formodes at være over €25 Mio, når man ser på hvor høje priser der ellers figurerer på spillere med samme klasse, og omdømme som Hazard.

Mit bud hvor han spiller efter sommerferien. Chelsea

Nr 1: Alexis Sanchez

Anslået pris: £30 Mio
Nuværende klub: Udinese
Position:  Wing/Angriber
Salgs sandsynlighed: 4/5

Den klub der ender med at handle sig til Alexis Sanchez tror jeg får sikret sig transfervinduets dyreste indkøb, men også en spiller der vil være alle pengene værd. Han er virkelig en klassespiller, og det er ikke for sjov at Udinese ikke er har udmeldt om de vil sælge eller ej, selvom prisen nemt kan være på de £30 Mio.

Mediernes favoritter til at hente ham er Manchester United, og Barcelona. Chelsea, og City er angiveligt også med i kapløbet om den 22 årige Chilener, så igen er der lagt op til en heftig kamp om et af de største talenter i fodboldens verden. Jeg har dog en klar personlig personlig favorit til at overtage Alexis Sanchez, og er ret sikker på han ender der.

Mit bud hvor han spiller efter sommerferien. Barcelona

Enig eller uenig i min rangering, eller føler du jeg har overset nogen? Tilføj selv jeres hotteste transferemner i kommentarfeltet.

Følg mig på Facebook/Twitter for at få automatisk opdatering når der bliver skrevet en ny blog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar