søndag den 23. oktober 2011

Jeg kan godt lide Kanariefugle

Lad mig først og fremmest sige, jeg er ikke ornitolog. Jeg er heller ikke specielt glad for fugle generelt. Jeg har dog lige siden Norwich rykkede op, og besluttede sig for ikke at hente større navne til klubben, men i stedet fastholde deres koncept blevet meget glade for dem.

Da jeg inden denne sæson lavede optakt om Premier League på andre sider, blev jeg igen, og igen gjort opmærksom på at jeg ikke havde Norwich som nedrykker, og det er på trods af at de opererer ud for et af de mindste budgetter, og er det hold med KLART mindst erfaring.

fredag den 14. oktober 2011

At vende på en tallerken

Han har god grund til at smile den kære MO
De sidste par måneder har nærmest været surrealistiske set fra en Morten Olsen fans synspunkt. Befolkningen er faktisk begyndt at bakke op om ham, og er begyndt at kunne se fornuften i at han er landstræner.

Jeg spåede allerede inden Portugals kampen, at hvis vi sikrede os adgang til EM, så ville samtlige medier spørge sig selv "hvorfor ikke bare forlænge". Det synes jeg er utrolig sjovt, da det er de samme medier der for intet mindre end et år siden, sammen med hele befolkningen nærmest krævede hans hovede på et fad, og ikke mente han havde tilført noget godt til dansk fodbold.

Det var endda de pænere kommentarer. Så er der alle de personlige angreb på spillere, og trænere, som jeg ikke mener hører til i en debat, men denne blog skal ikke handle om fortiden, jeg vil hellere give mit synspunkt på landstrænerdebatten.

tirsdag den 4. oktober 2011

En takling der fik mig til at tænke

Endnu en fodbolduge er overstået, og vi går nu ind til endnu en landskampspause. Denne blog skal dog ikke handle om Danmarks kommende udfordringer men derimod en takling fra weekenden der fik mig til at tænke en tanke, jeg har haft mange gange før, men som pr. automatik altid bliver skubbet væk indtil den næste fejldom der går med/imod mit hold.

"Hvorfor ikke bare indføre videooptagelser"

Jeg mener helt seriøst at det er for dårligt at fodbolden kan retfærdiggøre overfor sig selv at vi ikke udnytter den teknologi vi har til rådighed. Det er jo ikke fordi at problemet med fejlkendelser er blevet løst, blot ved at der i europæiske kampe er kommet flere dommere f.eks. Det er jo heller ikke blevet bedre med mere kommunikation hos dommerstanden.

Der er stadig en alt for stor fejlmargin, og det gælder både udvisninger, straffespark mm. Beslutninger som vil kunne ændre kampe, og i mange tilfælde har direkte indflydelse på kampens vinder.